Bedrijfsprofiel

PROJECT PORSCHE is opgericht door Peter Broerse. Al vroeg werd zijn passie voor het merk en de techniek duidelijk. Hij verzamelde alles wat ook maar iets met Porsches te maken had en was geregeld te vinden in de werkplaats van de lokale dealer.

Zijn professionele loopbaan startte Peter bij de Amsterdamse Porsche dealer. Daarna vervulde hij een aantal spilfuncties bij verscheidene importeurs.

Op 27 jarige leeftijd kocht Peter zijn eerste klassieke 911. Vol passie heeft hij de auto volledig gerestaureerd. Dit heeft de aanzet gegeven tot de start van het bedrijf PROJECT PORSCHE.

 

Naast de kennis en ervaring van Peter beschikt het bedrijf over een zeer uitgebreid netwerk van professionals. Van reparatie tot revisie, van deelproject tot complete restauratie, de levering van (heel bijzondere) onderdelen, advies en begeleiding bij

aanschaf, zoeken naar een specifiek exemplaar……noem het maar op. In een authentieke no-nonsens setting bieden we uitstekende service en nemen alle zorgen rondom uw Porsche uit handen.

Graag tot ziens bij PROJECT PORSCHE!