Aankoopadvies en -begeleiding

Het moment dat je besluit een Porsche te gaan rijden is altijd bijzonder. Vaak is het een lang gekoesterd verlangen. De 911 is al heel lang in productie en daarom zijn er ontzettend veel types en uitvoeringen. Het gaat er niet alleen om welk type het beste bij jou past, maar wij adviseren ook verder te kijken naar bijvoorbeeld sterke en zwakke punten van bepaalde types. En zo tot de beste auto voor JOU te komen.

Wij kennen de modellen als geen ander en kunnen je daarom goed adviseren. Door onze kennis en ons netwerk helpen we ook graag een goed exemplaar te zoeken. In de meeste gevallen doet een klant dit zelf, gewoon omdat het leuk is. Maar dan moet je wel heel zeker van je zaak zijn.

Vaak zien we dat klanten hun droomauto gevonden hebben en dan blijkt dat er behoorlijk veel aan moet gebeuren. Dit spanningsveld van emotie en ratio is makkelijker te doorbreken met een onafhankelijk specialist aan je zijde. Daarom is het verstandig om een aankoopkeuring te laten doen.

We beoordelen de originaliteit, authenticiteit, onderhoudshistorie, rijeigenschappen, technische conditie en conditie van de carrosserie. Hierbij wordt de auto grondig geïnspecteerd op zo’n 130 punten wat wordt vastgelegd in een inspectierapport. Eventueel kan er ook een kostenbegroting van de adviespunten worden gemaakt, die je weer mee kunt nemen in de onderhandeling.

De aankoopinspectie wordt bij voorkeur in onze werkplaats uitgevoerd. Dit is het meest efficiënt en wij beschikken over alle middelen. Desgewenst kan de inspectie ook op een andere locatie worden uitgevoerd.