Restauratie

Restauratie. Het omschrijft een allesomvattend proces waarin elk detail van de auto gedetailleerd behandeld wordt, zodat het weer de eigenschappen krijgt zoals het destijds de fabriek heeft verlaten. Hierbij is het streven om het klassieke karakter te behouden.

De auto gaat helemaal uit elkaar. Alle componenten (interieur, dashboard, ramen, kachel, motor en versnellingsbak, wielophanging en bedrading) worden zorgvuldig gedemonteerd en geïnspecteerd. Deze onderdelen krijgen allemaal een behandeling waardoor het weer als nieuw functioneert. De flexibele body coating (Schutz) wordt verwijderd en in een later stadium vernieuwd. Elk constructie- en plaatwerk deel wordt indien nodig hersteld of vervangen. De carrosserie en plaatwerk maatvoering herstellen we met de grootste precisie. En uitsluitend met materialen van exact hetzelfde bouwjaar en kenmerken.

Wij gebruiken een Celette richtbank met Porsche mallen. Zorgvuldig en nauwgezet krijgt de auto haar lakopbouw en coating waarbij deze gedetailleerd geconserveerd wordt. Daarna bouwen we de auto met veel met liefde en toewijding op. Dus met originele details, mooie pasvormen, authenticiteit en zeer hoog afwerkingsniveau.

Interesse? In een persoonlijk gesprek kunnen wij u nader informeren. Onder “Projecten” vindt u meerdere fotoreportages.