Passie voor Porsche

PROJECT PORSCHE is opgericht door Peter Broerse. Al vroeg werd zijn passie voor het merk en de techniek duidelijk. Hij verzamelde alles wat ook maar iets met Porsches te maken had en was geregeld te vinden in de werkplaats van de lokale dealer.

Later volgde hij opleidingen binnen de autotechniek en het automobielmanagement. Ook bracht hij steeds meer tijd door in de werkplaats en op circuits, voor technische ondersteuning en preparatie van racewagens in verschillende formule-klassen.

Zijn professionele loopbaan startte Peter bij de Amsterdamse Porsche dealer. Daarna vervulde hij een aantal spilfuncties bij verscheidene importeurs.

Op 27 jarige leeftijd kocht Peter zijn eerste klassieke 911. Vol passie heeft hij de auto volledig gerestaureerd. Dit heeft de aanzet gegeven tot de start van het bedrijf PROJECT PORSCHE.

Naast de kennis en ervaring van Peter beschikt het bedrijf over alle gereedschappen, machines en apparatuur alsmede een zeer uitgebreid netwerk. Van reparatie tot revisie, van deelproject tot complete restauratie, de levering van (heel bijzondere) onderdelen, advies en begeleiding bij aanschaf, zoeken naar een specifiek exemplaar……noem het maar op. Echt gespecialiseerd in klassieke, luchtgekoelde Porsches. Hier vindt u oog voor detail en wordt originaliteit als uitgangspunt genomen. Niet arrogant bedoeld, maar hier begint het vaak waar een ander is gestopt…

In een authentieke no-nonsens setting bieden we uitstekende service, krijgt u gedegen advies waarmee u goede keuzes kunt maken. We hechten grote waarde aan een fijne en betrokken relatie met de klant.

Welkom bij PROJECT PORSCHE!

Een bijzonder moment. Even voelen hoe het is om in de Porsche 956 te zitten waarin onze Jan Lammers de 24H van Le Mans in 1983 heeft gereden.